Wok het Oosten is hét wokrestaurant in Amersfoort en is gevestigd in een prachtige locatie aan het spoor met een even zo mooi interieur. De oude website van Wok het Oosten weerspiegelde dat echter totaal niet. Daarom vroeg eigenaar Joseph Wong mij om zijn website te redesignen en er een professioneel ogende site van te maken.

De werkwijze

Omdat ik al een paar keer langs het restaurant was gelopen en er ook binnen was geweest, wist ik hoe de sfeer en interieur er uit zag. Op die manier had ik al snel een beeld van hoe de website er uit zo moeten gaan zien. Joseph heb ik eerste instantie een ontwerp laten zien en werd meteen enthousiast van het ontwerp.

Wok het Oosten homepage
Wok het Oosten homepage

Met deze wetenschap ben ik verder gegaan met het ontwerp en heb hier en daar nog wat kleine dingen veranderd. Na de ontwerp fase ben ik begonnen met de website te bouwen. Op een apart deel van de webserver bracht ik de nieuwe website tot leven. Op die manier kon Joseph kijken en een oordeel gegeven op de gebouwde website, terwijl de oude site nog gewoon actief kon worden gehouden.

Uiteindelijk werd er een fiat gegeven om de website live te zetten en dit ging vlekkeloos op de afgesproken tijd, zodat klanten van Wok het Oosten er geen last van hadden.

Het resultaat

Het resultaat is een website met een professionele uitstraling die weer behoorlijk wat jaren mee kan. Er is gedacht aan zoekmachineoptimalisatie, een stukje UX-design, juiste teksten en veel beeldmateriaal.

Wok het Oosten homepage footer
Wok het Oosten homepage footer

Wok het Oosten menu
Wok het Oosten menu

Wok het Oosten Party Catering
Wok het Oosten Party Catering

Update: Inmiddels is de website vernieuwd. Deze kun je bekijken in https://www.elbertwobben.nl/case-freelance-projects/

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.